Leveranstider

I informationstexten till varje artikel står angivet ungefärlig leveranstid. Observera att detta är beräknad leveranstid till vår butik. Ska vi skicka varorna vidare så tillkommer 1-3 dagar.

 Så här ser vår ordergång ut: Vi beställer normalt hem de varor vi inte har i lager en gång i veckan (vanligen i mitten av veckan). Beställningen skickas antingen direkt till producenten, till en svensk distributör, eller till en svensk agentur. I de två förra fallen skickas bekräftelse och varor nästan omgående till oss, i det sistnämnda fallet skickas beställningen vidare till producenten i utlandet som sedan skickar varorna till oss och bekräftelse till agenturen, som (i bästa fall) skickar en bekräftelse till oss. Eftersom vi inte har kontinuerlig tillgång till tillverkarens/distributörens lagerstatus kan det alltså ta några dagar innan vi får bekräftat att vi kan hålla leveranstiden angiven på hemsidan.

  Om leveranstiden är mycket viktig för dig, till exempel om du har en deadline att hålla, så finns följande alternativ: Ring och be oss kontrollera lagerstatus hos tillverkaren före beställning så att du vet att varorna finns inne. Vill du ha varorna snabbare än utsatt leveranstid så kan du välja att betala fraktkostnaden själv (mellan 100 och 400 kr beroende av leverantör). Är det riktigt bråttom så går det i många fall att beställa expressleverans så att vi har varorna dagen efter (pris varierar från 625 kr och uppåt). Beställer du från ett företag kan vi ofta ordna expressleveranser direkt till kund. Ange i meddelanderutan i samband med beställningen om du absolut behöver tapeten innan ett visst datum.

 En normal beställning kan se ut så här: Kund - Tapetorama - Agentur - Tillverkare - DHL/UPS - Tapetorama - Posten - Kund. Eftersom en beställning som synes måste gå igenom ett stort antal steg som ligger utanför vår kontroll och där det i vart och ett kan gå fel, så måste de angivna leveranstiderna ses som ungefärliga. Tapetorama kan därför inte heller ta ansvar för kostnader uppkomna på grund av sena leveranser.KUNDVAGN


Kundvagnen är tom.

Mulberry HomePaperboy