Prover

Prover från 50 kr/styck

För att man ska kunna se exakt färg och struktur på tyger och tapeter erbjuder vi småprover på ca 20 x 25 cm för 50 kr/styck. Vill man se mer av mönstret kan man också beställa större prover på vissa tapeter, s k Deluxe-prover, 100 cm långa x hela tapetens bredd. Priserna varierar med priset på tapeten. Betalning sker mot faktura när proverna levereras.

Leveranstid

Vi har prover på nästan alla gamla tapeter hemma, samt en del av det nytillverkade, dock långt ifrån allt (uppskattningsvis ca 3.000 av drygt 14.000). Rutinerna för prover varierar mellan olika producenter, en del skickar stora bitar som räcker till många kunder, andra små, och en del skickar inga alls. Tyvärr prioriterar inte alla leverantörer att skicka prover och det händer ofta att vi får vänta länge eller inte får några prover alls.

Vi beställer vanligen hem prover 2 gånger i veckan. Därefter kan det ta alltifrån några dagar till ett par veckor innan vi får dem. Eftersom vi ibland inte får alla prover vi beställt måste vi beställa dem igen, vilket kan leda till en total leveranstid på 5-6 veckor eller mer. Vi gör dock vad vi kan för att våra kunder ska få sina prover till slut.

Eftersom vi inte kan ge någon exakt leveranstid på proverna så kan man när som helst kontakta oss och be oss skicka de prover vi hittills fått tag på. Vi fakturerar då bara för dessa.

OBS! Vi är emellanåt hårt belastade med provbeställningar och måste vi välja så prioriterar vi små beställningar på enstaka prover framför långa listor. Försök därför begränsa antalet prover du beställer.

Hur beställer jag?

Du beställer enkelt prover genom att klicka på "Beställ litet prov" vid respektive artikel. Provet läggs då i Kundvagnen varefter du kan gå Till Kassan där du registrerar dig och skickar beställningen till oss. Värt att tänka på är att ju fler prover man beställer, desto större är risken att vi måste beställa hem något eller några av dem och att det tar längre tid att få dem.

Vi kan tyvärr inte garantera att provet stämmer exakt färgmässigt med eventuellt beställd tapet eftersom de kan tillhöra olika färgbad. Vi kan inte heller garantera att alla färger finns med på provbiten.

Varför kostar det?

Vi får dagligen in långa listor med önskemål om prover. Om man går in i en tapetaffär och ber om prover så är sannolikheten stor att man också kommer att beställa tapeter där. På internet är det annorlunda, och besökare på vår hemsida har väldigt olika syften när de beställer prover förutom att eventuellt beställa tapeter - scrapbooking, klä böcker, göra tavlor, arbetsmaterial till kurser, allmän nyfikenhet. Eftersom hanterandet av provbeställningar och inköp av provrullar är väldigt tidsödande och kostsamt för oss så måste vi ta betalt för proverna.

Vi förbehåller oss rätten att neka kunder prover om
a) samma kund återkommande beställer prover utan att köpa några varor.
b) kunden uppenbart inte har för avsikt att köpa varor.KUNDVAGN


Kundvagnen är tom.

Mulberry HomeZoffany Tapeter