Hiroshiges regnskyar från Sandberg

Full bredd / Miljöbild
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.

Panoramatapet nr 86768

Hiroshiges regnskyar

Sandberg


"Utagawa Hiroshige (1797-1858) heter den japanska konstnär som är känd för sina vackra träsnitt med landskap och som var en mästare på att skildra regn. I vår tapet har han målat regnskurar vid Nihonbashi- bron, i bakgrunden syns det heliga berget Fuiji som år 2013 blev uppsatt på Unescos världsarvslista. Vi föll för de vackra regnskyarna som andas ett lugn och en skönhet utöver det vanliga. De japanska träsnitten introducerades i Europa först på 1800-talet då Japan öppnades upp för handel med omvärlden. De spännande kompositionerna, de annorlunda motiven och humorn i bilderna gjorde att de påverkade de västerländska konstnärerna stort. Den amerikanska arkitekten Frank Lloyd Wright arrangerade i början av 1900-talet en stor utställning med Hiroshiges bilder. I utställningskatalogen skriver han: De japanska träsnitten är det viktigaste bidraget till konstvärlden någonsin. Röhsska museet i Göteborg, som är Sveriges främsta designmuseum, har en samling på ca 350 japanska träsnitt och det är i deras arkiv vi hittat denna bild av Hiroshige.
9 våder ā 270 X 45 cm.


DESIGN: Utagawa Hiroshige

STORLEK: 270 X 405 cm

BAKGRUNDSFÄRG: Beige

STRUKTUR: Non-Woven / Klistra på väggen / Easy Up


BESTÄLLNINGSVARA

LEVERANSTID*: Ca 1-3 veckor


Pris: 3770 kr / styck


Denna artikel har utgått ur vårt sortiment.

Panoramatapet Hiroshiges regnskyar från Sandberg

Närbild

Hiroshiges regnskyar från Sandberg

Full bredd / Miljöbild
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.


Med reservation för felskrivningar och att artiklar kan vara slutsålda.
Färger i bilder och i beskrivningar är bara att ses som ungefärliga. För att se exakt färg och struktur rekommenderar vi att man beställer ett prov.
*Leveranstiden är den uppskattade tiden fram till att varorna kan hämtas eller skickas från vår butik. Vi beställer normalt tapeter och tyger på onsdagar och färg på tisdagar och leveranstiden är beräknad utifrån att det kan ta upp till en vecka från att vi får in beställningen tills vi beställer från våra leverantörer. Expressleveranser är ofta möjliga.
**Beroende av leverantör kan proverna ibland vara mindre eller vikta.

Läs mer om...


FÄRGÅTERGIVNING OCH FÄRGBESKRIVNING: Eftersom alla bildskärmar är olika inställda kan man inte använda bilderna som exakt färgreferens. Somliga färger, särskilt metallicfärger som guld och silver, är svåra att scanna och blir oftast brunt och grått. Alla våra närbilder är scannade medan fullbreddsbilderna är fotograferade vilket kan ge olika resultat. Färgbeskrivningarna är bara att ses som vägledande utifrån ett begränsat antal färger. För att se färgerna rekommenderar vi alltid att man beställer ett prov.

LEVERANSTID: Angiven leveranstid är den tid det vanligen tar innan varan kan hämtas eller skickas från oss. Ibland kan vi ha varor i lager och leveranstiden blir då kortare. Ibland kan leveranstiden bli längre än angivet om varan är slut hos leverantören eller om vi beställer från en mindre producent. Leveranstiden för prover kan ibland vara längre än för själva varan.
I samband med större kampanjer kan leveranstiden bli längre på vissa artiklar.