Tapet 57937

Lark Beige

Colefax & Fowler


"This silk effect vinyl plain uses a combination of emboss and textured cloth effects to mimic a fabric look. The effect is both subtle and luxurious with a slight sheen."


STORLEK: 10 X 0.52 m

MÖNSTERPASSNING: 0 cm

BESKRIVNING: Enfärgad / Semiplain

BAKGRUNDSFÄRG: Beige

KLISTER: Klister för papperstapet (Hernia 1870 eller motsvarande)

STRUKTUR: Vinyltapet


Beställningsvara

LEVERANSTID*: Ca 1-3 veckor

Denna artikel har markerats som utgående av tillverkaren och det finns ett begränsat antal rullar kvar. Vi reserverar oss för att artikeln kan vara slutsåld. Kontrollera gärna med oss innan beställning.


Vårt pris: 1010 kr / rulle

Rek. pris: 1188 kr/rulle - Du sparar 15%


Lägg i kundvagn


Beställ litet prov á 30 kr

Ca 20 x 25 cm**. Skickas i A4 kuvert. Ingen extra frakt.

minikampanjBookmark and Share
Tapet Lark Beige från Colefax & Fowler

Närbild
(ca 10 x 15 cm)

Lark Beige från Colefax & Fowler

Full bredd / Miljöbild
Klicka för förstoring.
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.


Med reservation för felskrivningar och att artiklar kan vara slutsålda.
Färger i bilder och i beskrivningar är bara att ses som ungefärliga. För att se exakt färg och struktur rekommenderar vi att man beställer ett prov.
*Leveranstiden är den uppskattade tiden fram till att varorna kan hämtas eller skickas från vår butik. Vi beställer normalt tapeter och tyger på onsdagar och färg på tisdagar och leveranstiden är beräknad utifrån att det kan ta upp till en vecka från att vi får in beställningen tills vi beställer från våra leverantörer. Expressleveranser är ofta möjliga.
**Beroende av leverantör kan proverna ibland vara mindre eller vikta.

Läs mer om...


FÄRGÅTERGIVNING OCH FÄRGBESKRIVNING: Eftersom alla bildskärmar är olika inställda kan man inte använda bilderna som exakt färgreferens. Somliga färger, särskilt metallicfärger som guld och silver, är svåra att scanna och blir oftast brunt och grått. Alla våra närbilder är scannade medan fullbreddsbilderna är fotograferade vilket kan ge olika resultat. Färgbeskrivningarna är bara att ses som vägledande utifrån ett begränsat antal färger. För att se färgerna rekommenderar vi alltid att man beställer ett prov.

LEVERANSTID: Angiven leveranstid är den tid det vanligen tar innan varan kan hämtas eller skickas från oss. Ibland kan vi ha varor i lager och leveranstiden blir då kortare. Ibland kan leveranstiden bli längre än angivet om varan är slut hos leverantören eller om vi beställer från en mindre producent. Leveranstiden för prover kan ibland vara längre än för själva varan.
I samband med större kampanjer kan leveranstiden bli längre på vissa artiklar.

RAPPORT: Rapport eller mönsterhöjd är avståndet mellan mönsterupprepningar. Rapporten måste oftast tas hänsyn till när man beräknar åtgång. Läs mer under Beräkna åtgång.