Magia Domestica A från Cole & Son

Full bredd / Miljöbild
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.

Panoramatapet nr 44653

Magia Domestica A

Cole & Son


Levereras som 5 våder på 2.8 X 0.52 meter. Se också panoramatapet nr 44654 ..


STORLEK: 260 X 280 cm

BAKGRUNDSFÄRG: Beige

STRUKTUR: Non-Woven / Klistra på väggen / Easy Up


BESTÄLLNINGSVARA

LEVERANSTID*: Ca 1-3 veckor


Pris: 5089 kr / panel


Lägg i kundvagn

Sommarrea 2018Bookmark and Share
Panoramatapet Magia Domestica A från Cole & Son

Närbild


Med reservation för felskrivningar och att artiklar kan vara slutsålda.
Färger i bilder och i beskrivningar är bara att ses som ungefärliga. För att se exakt färg och struktur rekommenderar vi att man beställer ett prov.
*Leveranstiden är den uppskattade tiden fram till att varorna kan hämtas eller skickas från vår butik. Vi beställer normalt tapeter och tyger på onsdagar och färg på tisdagar och leveranstiden är beräknad utifrån att det kan ta upp till en vecka från att vi får in beställningen tills vi beställer från våra leverantörer. Expressleveranser är ofta möjliga.
**Beroende av leverantör kan proverna ibland vara mindre eller vikta.

Läs mer om...


FÄRGÅTERGIVNING OCH FÄRGBESKRIVNING: Eftersom alla bildskärmar är olika inställda kan man inte använda bilderna som exakt färgreferens. Somliga färger, särskilt metallicfärger som guld och silver, är svåra att scanna och blir oftast brunt och grått. Alla våra närbilder är scannade medan fullbreddsbilderna är fotograferade vilket kan ge olika resultat. Färgbeskrivningarna är bara att ses som vägledande utifrån ett begränsat antal färger. För att se färgerna rekommenderar vi alltid att man beställer ett prov.

LEVERANSTID: Angiven leveranstid är den tid det vanligen tar innan varan kan hämtas eller skickas från oss. Ibland kan vi ha varor i lager och leveranstiden blir då kortare. Ibland kan leveranstiden bli längre än angivet om varan är slut hos leverantören eller om vi beställer från en mindre producent. Leveranstiden för prover kan ibland vara längre än för själva varan.
I samband med större kampanjer kan leveranstiden bli längre på vissa artiklar.