Tapet 45720

Camellia Lemon & Sage on Print Room Blue

Cole & Son


"Camellia är ännu ett av Cole & Sons klassiska motiv som har uppdaterats med blomstrande element där varje enskild studie reflekterar Camellia japonica samtidigt som motivets ursprungliga krackelerade glasyrbakgrund har bevarats. De tilldragande formerna av glänsande, läderartade blad och bjärta blomkorgar strålar vackert och återges i de klassiska tonerna Coral & Sage on Buttercup, Coral & Duck Egg on Eau du Nil, Lemon & Sage on Print Room Blue, White & Red on Charcoal samt dekadenta Crimson on Metallic Gold."


STORLEK: 10.05 X 0.52 m

MÖNSTERPASSNING: 61 cm

BESKRIVNING: Blommor, Blad/Bladverk

BAKGRUNDSFÄRG: Blå

ÖVRIGA FÄRGER: Vit/Off-white, Gul, Grön, Beige

KLISTER: Klister för non-woventapet (Hernia NW eller motsvarande)

STRUKTUR: Non-Woven / Klistra på väggen / Easy Up


Beställningsvara

LEVERANSTID*: Ca 1-3 veckor


Pris: 1020 kr / rulle

(Rek. pris: 1200 kr/rulle - Du sparar 15%)


Lägg i kundvagn


Beställ litet prov á 30 kr

Ca 20 x 25 cm**. Skickas i A4 kuvert. Ingen extra frakt.

Bookmark and Share
Tapet Camellia Lemon & Sage on Print Room Blue från Cole & Son

Närbild
(ca 10 x 15 cm)

Camellia Lemon & Sage on Print Room Blue från Cole & Son

Full bredd / Miljöbild
Klicka för förstoring.
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.


Med reservation för felskrivningar och att artiklar kan vara slutsålda.
Färger i bilder och i beskrivningar är bara att ses som ungefärliga. För att se exakt färg och struktur rekommenderar vi att man beställer ett prov.
*Leveranstiden är den uppskattade tiden fram till att varorna kan hämtas eller skickas från vår butik. Vi beställer normalt tapeter och tyger på onsdagar och färg på tisdagar och leveranstiden är beräknad utifrån att det kan ta upp till en vecka från att vi får in beställningen tills vi beställer från våra leverantörer. Expressleveranser är ofta möjliga.
**Beroende av leverantör kan proverna ibland vara mindre eller vikta.

Läs mer om...


FÄRGÅTERGIVNING OCH FÄRGBESKRIVNING: Eftersom alla bildskärmar är olika inställda kan man inte använda bilderna som exakt färgreferens. Somliga färger, särskilt metallicfärger som guld och silver, är svåra att scanna och blir oftast brunt och grått. Alla våra närbilder är scannade medan fullbreddsbilderna är fotograferade vilket kan ge olika resultat. Färgbeskrivningarna är bara att ses som vägledande utifrån ett begränsat antal färger. För att se färgerna rekommenderar vi alltid att man beställer ett prov.

LEVERANSTID: Angiven leveranstid är den tid det vanligen tar innan varan kan hämtas eller skickas från oss. Ibland kan vi ha varor i lager och leveranstiden blir då kortare. Ibland kan leveranstiden bli längre än angivet om varan är slut hos leverantören eller om vi beställer från en mindre producent. Leveranstiden för prover kan ibland vara längre än för själva varan.
I samband med större kampanjer kan leveranstiden bli längre på vissa artiklar.

RAPPORT: Rapport eller mönsterhöjd är avståndet mellan mönsterupprepningar. Rapporten måste oftast tas hänsyn till när man beräknar åtgång. Läs mer under Beräkna åtgång.