Textil nr 81102

Willow Boughs Cream/Pale Green

William Morris & Co


BREDD: 137 cm

RAPPORT: 46 cm

BAKGRUNDSFÄRG: Beige

ÖVRIGA FÄRGER: Grön, Brun

SAMMANSÄTTNING: 100% Bomull

SLITSTYRKA: 20.000 Martindale

TVÄTTRÅD: Ej angivet


BESTÄLLNINGSVARA

LEVERANSTID*: Ca 1-3 veckor

Sänkt pris: 692 kr / meter

(Ordinarie pris: 864 kr/meter)


Lägg i kundvagn


Beställ litet prov á 40 kr

Ca 20 x 25 cm**. Skickas i A4 kuvert. Ingen extra frakt.

Bookmark and Share
Textil Willow Boughs Cream/Pale Green från William Morris & Co

Närbild

Willow Boughs Cream/Pale Green från William Morris & Co

Full bredd / Miljöbild
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.


Med reservation för felskrivningar och att artiklar kan vara slutsålda.
Färger i bilder och i beskrivningar är bara att ses som ungefärliga. För att se exakt färg och struktur rekommenderar vi att man beställer ett prov.
*Leveranstiden är den uppskattade tiden fram till att varorna kan hämtas eller skickas från vår butik. Vi beställer normalt tapeter och tyger på onsdagar och färg på tisdagar och leveranstiden är beräknad utifrån att det kan ta upp till en vecka från att vi får in beställningen tills vi beställer från våra leverantörer. Expressleveranser är ofta möjliga.
**Beroende av leverantör kan proverna ibland vara mindre eller vikta.

Läs mer om...


Färgåtergivning och färgbeskrivning: Eftersom alla bildskärmar är olika inställda kan man inte använda bilderna som exakt färgreferens. Somliga färger, särskilt metallicfärger som guld och silver, är svåra att scanna och blir oftast brunt och grått. Alla våra närbilder är scannade medan fullbreddsbilderna är fotograferade vilket kan ge olika resultat. Färgbeskrivningarna är bara att ses som vägledande utifrån ett begränsat antal färger. För att se färgerna rekommenderar vi alltid att man beställer ett prov.

Leveranstid: Angiven leveranstid är den tid det vanligen tar innan varan kan hämtas eller skickas från oss. Ibland kan vi ha varor i lager och leveranstiden blir då kortare. Ibland kan leveranstiden bli längre än angivet om varan är slut hos leverantören eller om vi beställer från en mindre producent. Leveranstiden för prover kan ibland vara längre än för själva varan.
I samband med större kampanjer kan leveranstiden bli längre på vissa artiklar.

Slitstyrka: Tygers slitstyrka mäts genom att tyget gnuggas tills det börjar nötas sönder. Hur många gnuggningar tyget tål mäts i Martindale. För möbler med normalt slitage i hemmamiljö brukar en slitstyrka på ca 20.000 Martindale rekommenderas, medan en möbel man sällan använder kan klara sig med 5.000 eller 10.000 Martindale och ett tyg för offentlig miljö kan klara 100.000 Martindale. N/A kan betyda antingen att tyget inte alls är lämpligt som möbeltyg (Not Applicable) eller att det inte finns några uppgifter om slitstyrka (Not Available).

Tvättråd: Tvättråden är baserade på tillverkarens uppgifter. Om tvättråd ej är angivet rekommenderas endast kemtvätt. Vänligen konsultera oss för närmare information.

Rapport: Rapport eller mönsterhöjd är avståndet mellan mönsterupprepningar. Rapporten måste oftast tas hänsyn till när man beräknar åtgång. Läs mer under Beräkna åtgång.