Tapet nr 75205

Namn: Eltham Black/Gloss

Tillverkare: Sanderson

Tryckår: Nyproduktion

Storlek: 10.05 X 0.52 m

Beskrivning: Blomrankor

Bakgrundsfärg: Svart

Klister: Klister för papperstapet (Hernia 1870 eller motsvarande)

Struktur: Papperstapet, slät

Kantskuren: Ja

Vattenfast: Ja

Rapport: 61 cm

Beställningsvara

Leveranstid*: Ca 1-3 veckor

Sänkt pris: 655 kr/rulle

(Ordinarie pris: 770 kr/rulle)


Denna artikel är antingen slutsåld eller kan ha utgått ur vårt sortiment.

Tapet Eltham Black/Gloss från Sanderson

Närbild
(ca 10 x 15 cm)

Eltham Black/Gloss från Sanderson

Full bredd / Miljöbild
OBS! Färgerna kan avvika från originalet.


Med reservation för felskrivningar och att artiklar kan vara slutsålda.
Färger i bilder och i beskrivningar är bara att ses som ungefärliga. För att se exakt färg och struktur rekommenderar vi att man beställer ett prov.
*Leveranstiden är den uppskattade tiden fram till att varorna kan hämtas eller skickas från vår butik. Vi beställer normalt tapeter och tyger på onsdagar och färg på tisdagar och leveranstiden är beräknad utifrån att det kan ta upp till en vecka från att vi får in beställningen tills vi beställer från våra leverantörer. Expressleveranser är ofta möjliga.
**Beroende av leverantör kan proverna ibland vara mindre eller vikta.

Läs mer om...


Färgåtergivning och färgbeskrivning: Eftersom alla bildskärmar är olika inställda kan man inte använda bilderna som exakt färgreferens. Somliga färger, särskilt metallicfärger som guld och silver, är svåra att scanna och blir oftast brunt och grått. Alla våra närbilder är scannade medan fullbreddsbilderna är fotograferade vilket kan ge olika resultat. Färgbeskrivningarna är bara att ses som vägledande utifrån ett begränsat antal färger. För att se färgerna rekommenderar vi alltid att man beställer ett prov.

Leveranstid: Angiven leveranstid är den tid det vanligen tar innan varan kan hämtas eller skickas från oss. Ibland kan vi ha varor i lager och leveranstiden blir då kortare. Ibland kan leveranstiden bli längre än angivet om varan är slut hos leverantören eller om vi beställer från en mindre producent. Leveranstiden för prover kan ibland vara längre än för själva varan.
I samband med större kampanjer kan leveranstiden bli längre på vissa artiklar.

Rapport: Rapport eller mönsterhöjd är avståndet mellan mönsterupprepningar. Rapporten måste oftast tas hänsyn till när man beräknar åtgång. Läs mer under Beräkna åtgång.